0771 - 10 10 10 - Vi sitter redo att hjälpa dig

Köksmaskiner

Om du behöver lite extra hjälp i köket har vi gjort det enkelt för dig.

Hos L'EASY hittar du maskinen du söker - elvisp, brödrost, stavmixer, juicer, blender och mycket mer. Vi lovar: Dessa maskiner gör allt mycket enklare.

Kaffebryggare

Kaffedags! Men vilket kaffe vill du ha?

Hos L'EASY hittar du allt från klassiska kaffemaskiner till snygga helautomatiska maskiner där du kan brygga ditt favoritkaffe med ett enda tryck.

Dammsugare

Har du hund, katt, barn och mattor eller ska din nya dammsugare bara susa över dina hala golv på ett ögonblick av sig själv?

Kontrollera energimärkningen innan du väljer - här kan du också se vad dammsugaren är bäst till, hur mycket den låter och hur lång räckvidd den har.

Ska kvalitén vara bra, då hittar det du det - hos L'EASY

Är du typen som älskar att hacka, skära, knåda och blanda i köket, eller har du bara behov av en vattenkokare och en brödrost? Älskar du att kunna erbjuda en kopp kaffe på en mycket speciell kaffeböna eller föredrar du att ditt hushållsarbete går snabbt så att du har tid över för andra saker?

Hos L'EASY har vi samlat ett brett utbud av hjälpsamma maskiner för ditt hem. Från köksmaskiner och kaffemaskiner till dammsugare och elektriska apparater för personvård. Du kan då enkelt välja vad som passar ditt humör och vi ser till att lyckan varar länge. Hos L'EASY erbjuder vi bara kvalitetsprodukter som vi kan stå för själva. Vi hjälper dig gärna att välja om du behöver råd.