0771 - 10 10 10 - Vi sitter redo att hjälpa dig

Bärbar dator

Behöver du en lätt, portabel dator? Letar du efter den nya bärbara datorn för familjen? Eller siktar du på en topplacering i spelet hemma i soffan?

Djupdyk i det allra senaste hos L'EASY: Vi har samlat bärbara datorer för skolarbeten och jobb, familj och spel på ett ställe. Det enda som är svårt är att välja - men vi hjälper dig!

Surfplatta

Den är enkel, den är smart, den är snabb, det är roligt. Men vilken surfplatta ska du välja?

På L'EASY har vi samlat de mest populära surfplattorna - till priser som gör det ännu roligare. Om du är osäker, då hjälper vi dig!

Stationär dator

Vill du ha prestanda i din dator, en stor bildskärm eller bara en dator som alltid finns där för dig?

Kolla in vårt stora urval som ger dig gott om valuta för pengarna. Kom ihåg, på L'EASY är vi redo att hjälpa dig att få just den dator som du behöver.

Konsol

Vill du ha mer liv i din hemunderhållning? Då är det här det händer. Oavsett om du sitter i soffan eller står på golvet med vänner och barn kommer du ha det oerhört roligt.

Är du osäker på vad som blir bäst för dig och de du spelar med? Ring oss. Vi på L'EASY älskar att hjälpa till.

Datorskärm

Har du reflekterat över att din skärm ofta varar längre än allt som du ansluter till den? Därför är det viktigt att välja en skärm som du kommer att vara nöjd med i flera år.

På L'EASY har vi ett urval av våra favoriter där kvalitén är riktigt bra. Men vad är viktigt för dig - storlek, upplösning, design? Fråga om du vill ha råd.

Ska kvalitén vara bra, så hittar du det hos L'EASY

 

Vad ska du använda din nya dator till? Har du alltid den med dig eller älskar du att sitta i soffan med den? Välj då en bärbar dator. Eller kanske en surfplatta? Vill du hellre sitta vid skrivbordet får du en hel del för pengarna med en stationär dator. Med en skrivare och bildskärm skapar du snabbt ett hemkontor - och med en spelkonsol blir allt genast roligare.

På L'EASY ser vi till att glädjen varar länge. Vi har bara kvalitetsprodukter och vi hjälper om du har frågor.