0771 - 10 10 10 - Vi sitter redo att hjälpa dig

TV

Plattskärm, LED, Ultra HD, Smart-TV – vad betyder alla begrepp och vad ska du välja?

Hos L'EASY vill vi göra det enkelt för dig. Därför har vi samlat de modeller vi själva föredrar och vi sitter redo vid telefonen om du har några frågor.

TV TV.jpg

Streaming

Luta dig tillbaka med de bästa filmerna och serierna.

Vilket operativsystem ska din Smart-TV ha? Vad ger bäst bildkvalité? Hos L’EASY kan du välja så att du är redo för Netflix, HBO, Viaplay m.m. precis när det passar dig.

Ljud

Föredrar du stort surroundljud, en mer kompakt lösning, eller letar du kanske efter en elegant lösning med trådlöst ljud i alla rum?

Kika omkring och hitta din favorit.

Blu-ray

Blu-ray ger filmupplevelser i toppklassig Full HD och upp till 4K-kvalitet. Knivskarpa bilder, mjuka rörelser och fantastiska detaljer - nästan som att vara där.

På L'EASY hittar du definitivt en som passar dig - även om du vill ansluta trådlöst med alla dina andra enheter.

Söker du efter kvalitet så hittar du det här – hos L'EASY

Om du skaffar ny TV eller stereoanläggning idag, får du inte bara en ny skärm eller högtalare. Nu kan din tv gå online och spela in de program du missar. Blu-ray ger dig en fantastisk upplevelse. Radio ersätts av Netradio, och streaming gör det lättare att hitta filmer och serier till ditt vardagsrum.

På L'EASY ser vi också till att nöjet varar länge. Vi har enbart kvalitetsprodukter som vi kan stå för själva och vi hjälper dig att välja om du har några frågor.