0771 - 10 10 10 - Vi sitter redo att hjälpa dig

Beställning

Om Beställning

Beställning via telefon

Du kan enkelt beställa produkter med hjälp av våra säljare. Ring in på tel. 0771-10 10 10. Vi har öppet alla vardagar mellan kl. 08.00-17.00.

 

Välj tonval 1 om du vill göra en produktbeställning. Våra säljare kan också hjälpa dig att hitta den bästa produkten för dina behov. Ni bestämmer gemensamt hur vi ska leverera dina varor.

 

Tänk på att om du vill köpa produkter på avbetalning görs en sedvanlig kreditprövning.


Beställning via hemsidan

På vår hemsida kan du i lugn och ro titta på produkterna och göra ditt val. Du kan också använda ”jämför” verktyget för att jämföra olika produkter och få en snabb överblick över de tekniska skillnaderna.

 

När du gjort en beställning via hemsidan kommer du kontaktas av en handläggare som tillsammans med dig bestämmer när och hur vi ska leverera dina varor. Vill du finansiera köpet via oss kommer handläggaren även gå igenom kreditprövningen tillsammans med dig. Därför är det viktigt att du uppger korrekta kontaktuppgifter så att vi kan kontakta dig så att du får information om din beställning.

 

Vi levererar naturligtvis så snabbt som möjligt vid den tidpunkt som passar dig bäst.

 

Reservationer

Alla priser på vår hemsida är inklusive moms. Fraktkostnad tillkommer och varierar beroende på fraktalternativ.

 

Vi reserverar oss för prisjusteringar, valutaändringar, avgiftsändringar, tryckfel, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga orders. Observera att produkterna kan avvika från visade bilder.

 

Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering.